VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 130 de funcționari ai Parlamentului, instruiți despre integrarea europeană

Peste 130 de funcționari publici din Secretariatul Parlamentului au participat la sesiuni de instruire în contextul realizării activităților de integrare europeană.

Panelurile de instruire au vizat aspecte teoretice și practice referitoare la comunicarea și prezentarea publică, screeningul explicativ al legislației europene, precum și la măsurile de asigurare a integrității instituționale. La cursurile de instruire, desfășurate pe parcursul mai multor zile, au participat funcționari din cadrul diferitor subdiviziuni ale Secretariatului Parlamentului.

Secretarul general al Parlamentului, Tamara Gheorghița, a menționat că, în contextul realizării activităților de integrare europeană, funcționarii publici de conducere și de execuție sunt implicați în diferite activități de reprezentare a instituției la evenimente organizate în țară și peste hotare. „Parlamentul Republicii Moldova devine o instituție de interes pentru alte parlamente naționale. Chiar săptămâna viitoare, vom găzdui vizita unui grup de funcționari din Parlamentul Albaniei. Dar și funcționarii noștri merg, pentru schimb de experiență și pentru a prezenta realizările obținute de instituția noastră parlamentară, în parlamentele unor țări europene. Din acest considerent, este important să sporim competențele profesionale ale funcționarilor publici”, a subliniat Tamara Gheorghița.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.