VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții la Bălți: Droguri de circa 3 milioane de lei, ridicate de polițiști și 3 persoane, reținute

Trei persoane au fost reținute pentru 72 de ore pentru circulația ilegală a drogurilor pe teritoriul municipiului Bălți și Sângerei. Este vorba despre trei bărbați cu vârsta cuprinsă între 27-41 de ani.

Potrivit procurorilor, cele trei persoane vizate sunt bănuite că în perioada lunii iunie 2022 – până în prezent puneau în circulație droguri de tip „marijuana”, pe care le realizau pe teritoriul municipiului Bălți și a raionului Sângerei.

Astfel, în rezultatul perchezițiilor efectuate astăzi la domiciliile acestora au fost depistate și ridicate: 10 kg marijuana  uscată; 420 fire de plante de cânepă; 4 telefoane mobile; 4 dispozitive pentru consumarea drogurilor și 4 cartele.

Precizăm că, valoarea estimativă a drogurilor ridicate pe piața neagră constituie aproximativ 3.000.000 de lei.

După înaintarea învinuirii, procurorii urmează să solicite magistraților de la Judecătoria municipiului Bălți aplicarea măsurii preventive sub formă de arest preventiv pe un termen de 30 zile.

Menționăm că, în continuare sunt întreprinse acțiuni în vederea stabilirii și altor persoane care au participat ori au favorizat comiterea infracțiunii date.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.