VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Pe podium cu Arnold Schwarzenegger. Culturista moldoveancă Leo Ciobu, prima la un concurs mondial de bodybuilding

Culturista din Republica Moldova Leo Ciobu a învins la concursul mondial de bodybuilding „Arnold Classic”, fiind a doua competiție ca importanță la nivel internațional, după renumitul turneu ”Olympia”. Trofeul i-a fost înmânat sportivei chiar de Arnold Schwarzenegger, cunoscutul culturist, actor și politician american.

„Stau pe scenă, aud numele și țara … se înmoaie picioarele și … lacrimile ies fără voia mea, inima se zbate parcă alături de corp și nu în interiorul meu! Văd ca se apropie de mine acel idol încă din copilărie , e chiar el Arnold Schwarzenegger, e chiar el! Dau mâna, îl cuprind și primesc trofeul propriu-zis!!!Eu am primit mai mult de atât! La trofeu, pe moment, nici nu mă gândeam! Am spus asta e! Așa se simte, așa miroase și așa se aude “VICTORIA”!”, a scris Leo Ciobu pe pagina sa de pe Facebook.

Pe lângă premiu, sportiva a obținut și calificarea oficială la principalul turneu de bodybuilding „Mr. Olympia LLC”, care se va desfășura în Las Vegas.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.