VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PAS reacționează la moțiunea BCS: Foștii guvernanți sunt direct responsabili de faptul că Moldova continuă să fie un stat vulnerabil

Fracțiunea parlamentară a Partidului Acțiune și Solidaritate a reacționat la anunțul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor de a iniția o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dorin Recean.

”Cei care au fost până acum la guvernare, inclusiv Igor Dodon, sunt direct responsabili de faptul că Moldova este în continuare o țară vulnerabilă”, a menționat într-o reacție pentru Radio Moldovs purtătoarea de cuvânt a fracțiunii PAS în Parlament, Adriana Vlas.

Reprezentanta PAS a mai adăugat că ceea ce face guvernarea astăzi este să păstreze pacea și liniștea, să recupereze economia, să pună bazele independenței energetice și să reformeze justiția, pentru ca cetățenii să nu mai fie vreodată dependenți de politicieni.

Amintim, ieri, fracțiunea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a anunțat că va iniția o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Dorin Recean. Despre acest lucru a vorbit în cadrul unui briefing liderul PSRM, Igor Dodon, acolo unde a fost prezentat un raport alternativ cu privire la cei doi ani de guvernare PAS.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.