VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

PAS a câștigat în 19 consilii raionale

Candidații Partidului Acțiune și Solidaritate s-au clasat pe primul loc în 19 consilii raionale din cele 32. Pe locul al doilea s-au situat socialiștii, care, tradițional, au obținut întâietatea în raioanele de nord.

Datele preliminare ale CEC arată că PAS s-a clasat pe primul loc în consiliile raionale din Florești, Sângerei, Telenești, Rezina, Ungheni, Călărași, Orhei, Nisporeni, Strășeni, Criuleni, Hâncești, Ialoveni, Anenii Noi, Leova, Cimișlia, Căușeni, Ștefan Vodă, Cantemir și Cahul.

Partidul Socialiștilor s-a situat pe primul loc în opt consilii raionale. Este vorba despre Briceni, Ocnița, Edineț, Dondușeni, Râșcani, Drochia, Soroca, Dubăsari și Basarabeasca. În raioanele Ocnița și Dondușeni, PSRM a obținut peste 50 la sută, fiind și singurele raioane ale căror consilii vor fi conduse de un singur partid.

De asemenea, la Fălești în consiliul raional a câștigat Formațiunea ”Partidul Nostru”, la Șoldănești – Partidul Social Democrat European, la Glodeni – Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei, iar în Taraclia – Partidul ”Renaștere”.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.