VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Parlamentul va găzdui expoziția de fotografii realizate de tineri din diferite raioane ale R. Moldova

Timp de o săptămână, Parlamentul va găzdui expoziția de fotografii realizate de tineri din diferite raioane ale Republicii Moldova. Expoziția cu genericul „Parteneriat și solidaritate între generații” urmărește scopul de a sensibiliza societatea cu privire la necesitatea comunicării dintre generații.

În cadrul expoziției sunt prezentate zece lucrări fotografice ale tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 25 de ani. Lucrările au fost selectate în cadrul unui concurs organizat de platforma Youth.md.

Expoziția are loc în contextul activităților desfășurate cu ocazia Săptămânii deschiderii parlamentare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.