VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Parlamentul se convoacă în ședință plenară: Modificarea Codului serviciilor media audiovizuale al R. Moldova, pe ordinea de zi

Parlamentul se va convoca mâine în ședință plenară. Ordinea de zi a ședinței a fost completată de membrii Biroului permanent.

La propunerea comisiilor parlamentare, pe ordinea de zi au fost incluse proiectul de modificare a Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova și proiectul de hotărâre privind constituirea Grupului parlamentar pentru susținerea Belarus Democrat.

De asemenea, deputații vor examina, în a doua lectură, mai multe inițiative legislative, printre care proiectul de lege cu privire la cerințele de bază în securitatea radiologică, proiectul pentru modificarea Codului fiscal și proiectul de lege privind declararea utilității publice de interes național a lucrărilor de construcție a apeductului magistral Chișinău-Strășeni-Călărași.

Parlamentarii vor mai dezbate inițiativele legislative prin care se propun modificarea Legii cu privire la întreprinderile mici și mijlocii, a Legii finanțelor publice și responsabilității bugetar-fiscale, precum și a Legii ocrotirii sănătății.

Ședința plenară va începe la ora 12:00.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.