VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Parlamentul a donat un lot de calculatoare mai multor instituții de învățământ

Parlamentul a donat un lot de echipament tehnic mai multor instituții de învățământ și de cultură din țară. Cele circa 200 de unități de echipament tehnic și consumabile vor fi utilizate în calitate de resurse educaționale.

Potrivit reprezentanților Parlamentului, mai multe calculatoarele, monitoarele, laptopurile au fost transmise, în această săptămână, unor instituții din raioanele Criuleni și Dondușeni.

Echipamentul tehnic a ajuns, în preajma începutului noului an de studii, la o serie de școli, grădinițe, biblioteci, case de cultură și primării din satele raionului Criuleni, precum și la Școala profesională din satul Corbu, raionul Dondușeni.

Bunurile donate nu mai erau utilizate în activitatea Parlamentului și au fost identificate în urma inventarierii efectuate la sfârșitul anului trecut, susțin reprezentanții Legislativului.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.