VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Părinții, ghidați de o aplicație cum să-și crească și să-și educe copiii

Părinții vor putea apela la sfaturile unei aplicații speciale în educarea, hrănirea și chiar tratarea copiilor. Ministerul Educației a lansat aplicația Bebbo ce oferă astfel de informații părinților care au copii de până la șase ani.

Aplicația, lansată în parteneriat cu UNICEF, va putea fi utilizată și fără acces la internet, iar pentru descărcare, părinții vor trebui să parcurgă o etapă de înregistrare. Bebbo oferă instrumente interactive, necesare pentru urmărirea și susținerea dezvoltării copilului, în aspecte de învățare timpurie, sănătate, nutriție și alăptare, îngrijire receptivă, protecție și siguranță și chiar tratament. De exemplu, aplicația va putea anunța părinții, prin notificări detaliate, despre viitoarele vaccinări și examinări profilactice.

Pentru a promova aplicația, aproximativ 4000 de cadre didactice din țară vor organiza sesiuni de informare a părinților despre modul de accesare și utilizare a aplicației Bebbo.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.