VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Parcursul european al R. Moldova, discutat de Recean cu omologul său slovac

Dinamizarea legăturilor politice și economice între Chișinău și Bratislava, precum și parcursul european al Republicii Moldova au fost subiectele discutate, la 4 decembrie în cadrul întrevederii online a prim-ministrului Dorin Recean cu omologul său slovac, Robert Fico. 

Potrivit unui comunicat emis de Executiv, oficialii s-au pronunțat pentru dinamizarea dialogului bilateral de interes comun între statele noastre. De asemenea, au discutat posibilitățile de extindere a cooperării economice și investiționale dintre Republica Moldova și Slovacia.

Prim-ministrul Dorin Recean a mulțumit omologului slovac pentru susținerea oferită Republicii Moldova, prin intermediul programului SlovakAid, și contribuția Slovaciei pentru dezvoltarea platformei on-line a Fondului pentru Vulnerabilitatea Energetică.

Prim-ministrul Robert Fico a felicitat autoritățile moldovenești pentru progresul înregistrat în procesul de integrare europeană și a exprimat susținerea Slovaciei pentru parcursul european al țării noastre. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.