VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Oxana Diacenco a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de Judo din Germania

Sportiva Oxana Diacenco a cucerit medalia de bronz la Campionatul European la Judo Under 23, care se desfășoară în Germania.

Potrivit Federației de Judo, Oxana Diacenco a obținut trei victorii în categoria de greutate +78 kg, cu azera Nigar Suleymanova, iar în repesaj, croata Marcelina Vranjes și ucraineanca Ruslana Bulavina.

Totodată, sportivul Bagrin Alin, s-a clasat pe locul 7, in categoria de greutate +100 kg.

Felicitări membrilor Lotului Național pentru performanță și antrenorilor Valeriu Duminica, Dorin Goţonoagă, Igor Neagu Ne exprimăm recunoștința pentru sprijin financiar Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, și pentru solidaritate, prietenie și parteneriat Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului, Olympic Moldova, Centrul Sportiv de Pregătire a Loturilor Naționale, Școala Sportivă a Rezervelor Olimpice”, se arată în mesajul Federației.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.