VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ordin semnat de Cernăuțeanu: Doi polițiști, concediați, iar alți patru au fost sancționați

Doi polițiști au fost concediați, iar alții patru au fost sancționați prin ordinul șefului Inspectoratului General al Poliției, Viorel Cernăuțeanu.

Potrivit unui comunicat remis presei, trei dintre polițiștii sancționați sunt din cadrul Inspectoratului de Poliție Centru a Direcției de poliție a mun. Chișinău, iar unul este angajat al Inspectoratului de Poliție Ialoveni.

La data de 17 iulie, Direcția Inspectare Efectiv a IGP a inițiat o anchetă de serviciu în privința a șase angajați ai Poliției, care la 15 iulie au fost implicați într-o altercație pe teritoriul unei zone de odihnă din Suruceni. Astfel, în cadrul anchetei de serviciu s-a stabilit că polițiștii au admis acțiuni improprii statutului de polițist, care au defăimat imaginea și prestigiul funcției și a instituției din care fac parte, precum și nesesizarea celei mai apropiate subdiviziuni de poliție cu privire la circumstanțe. Conducerea Inspectoratului General al Poliției nu tolerează asemenea comportament al angajaților, care conștient sau nu afectează imaginea Poliției și a fiecărui polițist, chiar și dacă acțiunile acestora au loc în afara serviciului”, explică IGP.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.