VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Opt mii de elevi din Chișinău vor primi câte 700 de lei pentru pregătirea de școală. Care sunt condițiile

Primăria Municipiului Chișinău informează că 8000 de elevi din municipiu vor primi ajutor financiar a câte 700 de lei pentru pregătirea de școală. Cererile de solicitare a ajutorului financiar oferit de Primăria Chișinău, pot fi depuse din data de 20 august până pe 5 septembrie.

De ajutor pot beneficia:

– familiile cu 3 și mai mulți copii

– familiile cu un singur părinte

– familiile în care un părinte are grad de dizabilitate

– familiile care au statut de tutelă/curatelă (cu părinţi decedaţi, lipsiţi de drepturi părinteşti, inapţi de muncă, neangajaţi în câmpul muncii).

Reprezentanții primăriei menționează că ajutorul material se oferă pentru fiecare elev, membru al familiei, iar actele trebuie depuse la instituţia de învăţământ unde învaţă elevul.

Prima etapă de depunere a cererii a fost mai – iunie, când au depus solicitări toate familiile eligibile, iar a II-a etapă va începe în 20 august și se va încheia în 5 septembrie. Prioritate se oferă cererilor familiilor cu elevi care studiază în clasele I şi/sau a X-a.

Persoanele interesate pot telefona pentru detalii la Direcţia Educaţie, Tineret şi Sport, telefon : (022) 20-16-08.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.