VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Operatorii de transport de mărfuri vor putea restitui autorizațiile unitare de transport rutier internațional neutilizate

Operatorii de transport de mărfuri vor putea restitui autorizațiile unitare de transport rutier internațional, neutilizate, eliberate operatorilor de transport rutier, în perioada 1.04.2022 – 30.06.2022, pentru operațiunile de transport rutier de mărfuri bilateral și tranzit, efectuate între Republica Moldova şi statele Uniunii Europene, fără aplicarea sancțiunilor.

Decizia a fost aprobată ieri, de Comisia pentru Situații Excepționale, în contextul propunerilor parvenite din partea Agenției Naționale Transport Auto pentru stabilirea derogărilor de la prevederile Codului transporturilor rutiere.

Astfel, prin derogare de la prevederile art. 31 din Codul transporturilor rutiere, operatorii de transport rutier care au primit autorizații ale statelor Uniunii Europene pentru transportul de mărfuri în regim bilateral și tranzit, în perioada menționată, nu vor fi sancționați pentru nerestituirea autorizațiilor în termenul stabilit de 90 zile de la data eliberării acestora

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.