VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Olga Golban este noua șefă a Serviciului Fiscal de Stat

Secretarul de stat de la Ministerul de Finanțe, Olga Golban, a fost numită șefă la Serviciul Fiscal de Stat. Decizia a fost luată la ședința de azi a Guvernului. Locul Olgă Golban la Ministerul Finanțe va fi ocupat de Cristina Ixari.

Noul director Fisc a deținut din martie 2023 funcția de secretară de stat la Ministerul de Finanțe. Mandatul va fi preluat începând cu 27 februarie.

Serviciul Fiscal de Stat a rămas fără șef după ce Petru Rotaru a fost numit ministru de Finanțe în septembrie 2023.

„Este responsabilă de domeniul fiscal, vamal și bancar. Este profesionist și are în coordonare patru compartimente ce țin de integrarea europeană. Este finanțist și fiscalist și are master în drept și științe economice”, a explicat ministrul Finanțelor, Petru Rotaru.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.