VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Companiile aeriene din R. Moldova vor putea opera curse directe spre Marea Britanie

Moldovenii vor beneficia de curse aeriene directe dinspre și înspre Marea Britanie operate de companiile aeriene locale. Acordul privind serviciile aeriene între Guvernul de la Chișinău și Guvernul Marii Britanii a fost aprobat de executiv. Documentul a fost semnat la Londra încă pe 22 ianuarie 2024.

 Acordul contribuie la consolidarea relațiilor diplomatice și economice, precum și la favorizarea climatului investițional dintre Republica Moldova și Marea Britanie și Irlanda de Nord. De asemenea, dezvoltarea traficului de pasageri va aduce beneficii directe consumatorilor, care se vor reflecta în servicii de calitate, tarife reduse și timpi de călătorie mai mici.

Republica Moldova a semnat astfel de acorduri cu 21 de țări, iar numărul acestora este în continuă creștere.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.