VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Oamenii de afaceri din Ungaria, îndemnați să investească în R. Moldova

„Republica Moldova este un loc sigur pentru investiții și ne dorim să atragem cât mai mult capital pe termen lung, care să ducă la dezvoltarea businessului și crearea locurilor de muncă”. O declarație în acest sens a fost făcută de premierul Dorin Recean în cadrul unei întrevederi la Budapesta cu reprezentanții mai multor companii maghiare.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre oportunitățile investiționale ale țării noastre și despre reformele implementate în domeniul financiar și cel juridic, procesele de digitalizare, debirocratizare și modernizare a infrastructurii.

Dorin Recean a invitat oamenii de afaceri din Ungaria să vină cu investiții în țara noastră, în contextul în care peste 40 de companii maghiare de top activează cu succes în R. Moldova.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.