VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O treime din Fondul de Dezvoltare a Agriculturii, valorificat în primele două luni ale anului

Până astăzi, peste 30% din Fondul Național pentru Dezvoltarea Agriculturii a fost valorificat, anunță Ministerul Agriculturii. În luna ianuarie, AIPA a debursat pe conturile fermierilor 252 milioane de lei, iar în februarie – aproximativ 269 de milioane de lei. 

Cele mai multe fonduri, în luna februarie, reprezintă subvențiile complementare și cele post-investiții. Este vorba despre sumele de 164 de milioane de lei și, respectiv, 96,8 milioane de lei. De asemenea, 2,3 mil. lei sunt subvenții în avans pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural, 2,16 mil. lei – pentru implementarea Programului LEADER și 3,14 mil lei – plăți directe în sectorul zootehnic, iar 320 de mii de lei au fost sume pentru dezvoltarea proiectelor Start-up.  AIPA anunță că depune eforturi considerabile pentru achitarea

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.