VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicolae Ciucă, la Chișinău: Am credința că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană

„Cetățenii Republicii Moldova știu deja că România le este cel mai de încredere partener. Am credința că într-o zi, nu foarte departe, vom fi împreună în marea familie europeană”. Este mesajul transmis astăzi de către președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, aflat într-o vizită de două zile la Chișinău.

„Pentru frații și surorile noastre de dincolo de Prut. Vreau să transmit astăzi, de la Chișinău, un mesaj puternic de solidaritate și sprijin în acest context de securitate deosebit de complicat. Gândurile mele se îndreaptă, de asemenea, către sutele de mii de cetățeni ai Republicii Moldova care trăiesc în România și care sunt îngrijorați pentru familiile lor de peste Prut. Vreau să știți că România prețuiește la fel de mult locurile în care v-ați născut. Republica Moldova este astăzi pe drumul spre aderare la Uniunea Europeană. Este o țară independentă și suverană și e singura care trebuie și poate să își decidă soarta”, se arată în mesajul demnitarului român.

Președintele Senatului României este însoțit, în vizita sa la Chișinău, de către europarlamentarii Siegfried Mureșan și Rareș Bogdan, precum și de secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu. 

Potrivit unui comunicat al Legislativului, oficialul va avea întrevederi cu Președinta Maia Sandu, și cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.