VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O șefă de secție și un narcolog de la Spitalul din Orhei, acuzați de luare de mită

Ofițerii CNA și procurorii au descins azi în birourile a doi angajați ai Spitalului raional Orhei. Este vorba despre șefa unei secții și un medic narcolog, care sunt cercetați în cel puțin 15 episoade de corupție sistemică.

Potrivit investigației, bănuiții ar fi intervenit, contra unor sume care variau între 800 și 1500 de lei,  pentru a grăbi procesul de eliberare a adeverințelor medicale a conducătorilor de vehicule și candidaților pentru obținerea permisului de conducere, precum și altor tipuri de certificate medicale fără prezența fizică a solicitantului.

Angajații Spitalul din Orhei au fost citați la sediul CNA pentru a fi recunoscuți și audiați în calitate de bănuiți în comiterea infracțiunii de corupere pasivă în circumstanțe agravante, conducerea urmăririi penale fiind asigurată de către Procuratura mun. Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.