VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O rețea de traficanți de droguri din raioanele Hâncești și Leova, destructurată de polițiști

Polițiștii din Hâncești, împreună cu ofițerii INI, au efectuat 12 percheziții într-un dosar de trafic de droguri. Suspecții sunt cinci persoane, care au între 35 și 45 de ani, bănuiți de circulația ilegală de droguri de tip „marijuana” pe teritoriul raioanelor Hâncești și Leova.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat un kilogram de marijuana, care pe piața neagră poate fi vândut și cu 550 de mii de lei, aparate artizanale pentru prepararea și consumul drogurilor, 44 de cartușe de calibrul 22 LR și telefoane mobile folosite în activitatea infracțională.

Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de asemenea infracțiune riscă de la 7 la 15 de ani de închisoare.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.