VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O persoană, blocată pe un pilon de electricitate într-un parc din Capitală

Salvatorii din capitală au fost solicitați pentru a salva o persoană, care a urcat pe un pilon electric pentru a se proteja de o haită de câini. Bărbatul a rămas blocat la o înălțime de 7 metri de la sol. Cazul a avut loc în după amiaza zilei de 25 februarie, într-un parc din sectorul Buiucani al capitalei.

Pentru coborârea persoanei, la fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori și pompieri care au stabilit că un bărbat a rămasă blocată pe un pilon de electricitate, la o înălțime de 7 m de la sol.

În mai puțin de 10 minute, cu ajutorul echipamentul specializat din dotare, angajații IGSU au reușit să coboare în siguranță persoana aflată în dificultate. Potrivit salvatorilor, bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit IGSU în ultimele 48 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 63 situații de risc. În caz de situații excepționale oamenii sunt îndemnați sa apeleze de urgență Serviciul 112.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.