VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă rețea ce organiza trecerea ilegală a ucrainenilor, destructurată de Poliția de Frontieră

O nouă grupare ce organiza migrația ilegală a fost destructurată în cadrul unei operațiuni a forțelor Poliției de Frontieră și a Procuraturii Hâncești.

Trei suspecți, cu vârste cuprinse între 33 și 44 de ani, au fost reținuți sub acuzația de organizare a intrărilor ilegale în Republica Moldova a cetățenilor ucraineni. Aceștia, conform investigațiilor, utilizau rețelele de socializare pentru recrutarea indivizilor și solicitau sume pentru serviciile ilegale prestate.

În timpul procesului de reținere, autoritățile au confiscat două autovehicule utilizate în scopul transportului ilegal al migranților, sume în numerar, dispozitive de comunicație mobilă implicate în activități infracționale și alte mijloace de probă.

Ansamblul de probe urmează să fie cercetat de către Procuratura Hâcești în ceea ce privește suspecții.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.