VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă licitație compromisă la Aeroportul Internațional Chișinău

Procesul de primire a dosarelor pentru licitația ce vizează închirierea spațiilor comerciale de la Aeroportul Internațional Chișinău a ajuns la final. Compania Lagardere este singura care a intrat în joc și s-a înscris pentru a participa.

Mai departe, urmează perioada de examinare a dosarelor, care va dura până la data de 16 aprilie. Câștigătorul licitației urma să fie anunțat miercuri, 17 aprilie. Dar în aceste condiții, cu un singur participant, competiția practic nu mai există.

Conform anunțurilor anterioare ale AIC, dacă la expirarea termenului prelungit de depunere a dosarelor există un singur candidat, „organizatorul licitației va considera procedura nominalizată a fi finalizată, potrivit prevederilor Regulamentului cu privire la modul de dare în locaţiune a activelor neutilizate, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 483 din 29.03.2008 în coroborare cu prevederile Regulamentului privind licitațiile cu strigare și cu reducere, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 136 din 10.02.2009.”, se arată într-un comunicat al AIC, conform realitatea.md.

Primul episod legat de licitația de la Aeroport s-a dovedit a fi un mare eșec. Licitația anterioară a fost anulată, după ce doar două companii au aplicat. Anunțul a fost făcut de către ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, care a precizat că este vorba despre LeBridge și Lagardere, ceea ce nu asigură o concurență suficientă.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.