VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă dronă în zona Dobrogei, la baza militară Mihail Kogălniceanu

O nouă dronă suspectă a fost descoperită de armată lângă aeroportul din Constanța, în apropiere de baza militară Mihail Kogălniceanu. Este al doilea incident de acest fel din ultimele zile. Din primele informații, se pare că este vorba despre o dronă civilă de mici dimensiuni care a fost ridicată de lângă aeroportul Mihail Kogălniceanu din județul Constanța, transmite Digi24.

Radarele armatei au detectat acest obiect zburător și nu a fost nevoie de elemente de bruiaj, deoarece acea dronă a fost coborâtă după câteva minute. Militarii au trimis o nouă sesizare către procurori, după ce zilele trecute trei drone civile au fost detectate în apropierea bazei militare, loc unde este este interzisă ridicarea acestor aparate de zbor.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.