VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban își ia „Eternitatea”. Complexul cu focul veșnic va fi administrat de Primăria Chișinău

Complexul Memorial „Eternitate”, modernizat de Partidul Comuniștilor în urma unui amplu proces de reabilitare din 2007, atunci când formațiunea se afla la guvernare, a ajuns din nou în gestiunea municipalității.  

Complexul a fost dat în gestiunea municipalității în urma votului din CMC dat de 48 de consilieri, inclusiv de aleșii MAN și PAS.

Complexul „Eternitate” a fost până acum în gestiunea Ministerului Apărării.

Potrivit comunicatului Pri,ăriei Chișinău, „Complexul Memorial „Eternitate”, inaugurat la 9 mai 1975, încrucișează prin prezența sa un amalgam de evenimente petrecute în luptă și sânge, caracterizate cu îndurerare. Simbolistica sa profundă îl etalează printre cele mai vizitate obiecte turistice din Capitală”.

Complexul Memorial „Eternitate” se extinde pe o suprafață de aproximativ cinci hectare.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.