VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O nouă demisie la final de an: Directorul general al companiei Moldtelecom a plecat din funcție

Directorul general al companiei Moldtelecom, cel mai mare operator de servicii de telecomunicații din Republica Moldova, Alexandru Ciubuc, a depus cerere de demisie. Despre aceasta a anunțat astăzi, 29 decembrie, Agenția Proprietăți Publice (APP).

Conform unui comunicat al APP, interimatul funcției de director general va fi preluat de către Viorel Motorniuc, actual consilier în cabinetul directorului general al APP.

„Aceste decizii lansează procesele de comunicare cu profesioniști din domeniu pentru identificarea unui candidat la poziția de director general al S.A. Moldtelecom. Susținem transparența. APP va comunica public la subiect, în măsura evoluției evenimentelor”, precizează APP.

Alexandru Ciubuc s-a aflat la șefia S.A. Moldtelecom începând cu luna octombrie 2022.

Tot astăzi, 29 decembrie, și-a anunțat demisia și directorul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) din cadrul Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Pîntea. Mandatul acestuia va înceta pe 1 ianuarie 2024, conform cererii de demisie depusă din propria inițiativă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.