VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încă o companie avia va opera zboruri Tel Aviv – Chișinău, de săptămâna viitoare

Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel anunță că și compania israeliană „IsrAir” a decis operarea zborurilor comerciale pe ruta Tel Aviv – Chișinău – Tel Aviv, începând cu 1 noiembrie.

Astfel, începând cu săptămâna viitoare, două noi companii aeriene întră pe piața avia din Republica Moldova. Tot astăzi, autoritățile au anunțat că compania israeliana ”Arkia” va lansa două curse aeriene săptămânale Tel Aviv – Chișinău – Tel Aviv. Zborurile directe vor fi operate în zilele de joi și duminică. 

Potrivit Ministerului de Externe, în toată această perioadă, autoritățile Republicii Moldova, prin intermediul MAEIE și Ambasadei noastre de la Tel-Aviv, au purtat negocieri cu diverse companii aeriene cu scopul de a satisface cererea ridicată pentru această rută, inclusiv pentru a facilita întoarcerea cetățenilor noștri.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.