VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Vor fi lansate două curse aeriene săptămânale spre și dinspre Tel Aviv

Începând de săptămâna viitoare, o companie israeliană va lansa două curse aeriene săptămânale Tel Aviv – Chișinău – Tel Aviv. Zborurile directe vor fi operate în zilele de joi și duminică.  

”Ambasadorul Republicii Moldova în Israel, Alexandr Roitman, după o întrevedere cu directorul general al companiei aeriene „Arki” Gadi Tepper, a anunțat despre lansarea curselor regulate Tel Aviv – Chișinău – Tel Aviv, la prețuri accesibile, începând cu data de 2 noiembrie”, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Amintim, de la începutul războiului din Israel, peste 1700 de moldoveni au revenit în țară pe cale aeriană.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.