VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O fată de 14 ani din raionul Dubăsari, căutată de Poliție și familie

O fată de 14 ani din satul Oxentea, raionul Dubăsari, este de negăsit de trei săptămâni. Poliția solicită suportul cetățenilor în vederea localizării minorei.

Minora a părăsit domiciliul la 9 ianuarie curent și până la moment nu se cunoaște locul aflării acesteia. Potrivit oamenilor legii, fata a mai abandonat anterior domiciliul.

Semnalmente: înălțimea – 1,62 m, corpolență medie, păr blond până la umeri, ochi – căprui.

Îmbrăcăminte: geacă neagră, căciulă mov, blugi albaștri, încălțată în adidași roz.

Persoanele care cunosc informații despre locul aflării acesteia sunt rugate să sune la 112.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.