VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O delegație a Parlamentului European vine la Chișinău la sfârșitul lunii

O delegație a Parlamentului European vine la Chișinău la sfârșitul lunii noiembrie. Despre aceasta a anunțat parlamentarul european din partea României, Siegfried Mureșan.

Potrivit lui Mureșan, în cadrul vizitei, delegația Parlamentului European va transmite colegilor din Parlamentul de la Chișinău că vor avea tot sprijinul în procesul de aderare la Uniunea Europeană.

„Am condus astăzi prima ședință a Delegației Parlamentului European pentru relațiile cu Republica Moldova după decizia istorică a Comisiei Europene de a aviza începerea negocierilor de aderare cu Moldova. Le-am amintit colegilor că noi, Parlamentul European, am fost prima instituție europeană care a cerut începerea negocierilor cu Republica Moldova până la finalul anului și trebuie să continuăm să fim instituția care susține cel mai mult integrarea europeană a țării.

Vom merge la Chișinău, în perioada 28 – 30 noiembrie, pentru reuniunea Comitetului Parlamentar de Asociere UE – Moldova. Vom folosi această ocazie pentru a transmite colegilor din Parlamentul de la Chișinău că vor avea tot sprijinul Parlamentului European în procesul de aderare la Uniunea Europeană”, a menționat Mureșan.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.