VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

David Cameron, într-o vizită surpriză la Chișinău. Demnitarul britanic s-a întâlnit cu Maia Sandu

Fostul premier și actualul ministru de Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a aflat într-o vizită neanunțată la Chișinău, unde a discutat cu președintele Maia Sandu „despre chestiuni cruciale legate de securitatea regională și cooperarea bilaterală, scrie ziua.md.

Anunțul a fost făcut într-o postare pe rețeaua X de către Maia Sandu. Președintele a evidențiat importanța sprijinului acordat de Regatul Unit Ucrainei, considerat crucial pentru securitatea Moldovei și stabilitatea Europei.

Ministrul britanic de Externe, David Cameron, s-a întâlnit miercuri cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski în prima sa călătorie în străinătate de la numire.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.