VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

O aeronavă a companiei Air Moldova a aterizat de urgență pe aeroportul din Istanbul: un pasager nu dădea semne de viață

O aeronavă a companiei aeriene Air Moldova care opera zborul de retur din Tbilisi spre Chișinău, a aterizat marți, 8 noiembrie, de urgență pe aeroportul din Istanbul. Potrivit companiei, în timpul zborului echipajul a depistat că un pasager nu prezenta semne de viață.

Însoțitorii de bord au acționat prompt în conformitate cu regulamentul de acordare al primului ajutor, dar încercările de a resuscita pasagerul păreau a fi fără rezultat. În timpul resuscitării echipajul de cabină a aplicat toate metodele disponibile pentru resuscitare, au fost folosite atât masca cu oxigen cât și exercițiile de resuscitare cardio-respiratorii. Comandantul aeronavei și Echipajul și-au asumat responsabilitatea pentru a efectua aterizarea de urgență pe cel mai apropiat aeroport. Datorită colegilor noștri din departamentul OCC- Dirijarea Operațiunilor, a fost posibilă aterizarea de urgență la Istanbul”, anunță reprezentanții companiei aeriene Air Moldova.

Potrivit Air Moldova, la sosire pasagerul a fost asistat de medici care au constat îmbunătățirea stării de sănătate a acestuia și i-au oferit îngrijirea medicală corespunzătoare.

Ulterior, toti pasagerii au fost transportați în scurt timp la Chișinău în siguranță. Pasagerul vizat se simte bine și este în afara pericolului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.