VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Nu uitați umbrelele acasă! Meteorologii au emis Cod galben de averse puternice  

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o avertizare de Cod galben de instabilitate atmosferică. Codul galben este valabil pe parcursul zilei de astăzi, 25 mai, începând cu ora 13.00 și până la ora 22:00.

Potrivit meteorologilor, pe arii extinse se prevăd descărcări electrice cu ploi de scurtă durată, izolat averse puternice (15-25l/m2) cu grindină și vijelie în rafale de până la 15-18m/s.

În cazul Codului galben, condiţiile vremii sunt potenţial periculoase, iar fenomenele meteorologice prognozate sunt obişnuite pentru teritoriul ţării, dar temporar pot deveni periculoase pentru anumite activităţi socio-economice.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.