VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noul șef de la ”Termoelectrica” și-a notat primele acțiuni anunțate de Guvern

Noul director interimar al Întreprinderii ”Termoelectrica”, Iurie Razlovan, a fost prezentat astăzi colegilor din cadrul companiei. Printre acțiunile pe care urmează să le respecte noul șef al întreprinderii se numără organizarea în cel mult două săptămâni a unei noi structuri organizatorice în companie și, evident, să pregătească întreprinderea pentru iarnă.

La ceremonie a participat ministrul Energiei, Victor Parlicov, și șeful Agenției Proprietății Publice, Roman Cojuhari.

”Am reiterat că sarcina principală a acestuia este să asigure pregătirea întreprinderii de următorul sezon rece, inclusiv realizarea în termen a reparațiilor la blocul 2. De asemenea, noul director va prezenta în cel mult două săptămâni viziunea sa asupra noii structuri organizatorice și va decide asupra echipei cu care urmează să realizeze sarcinile propuse.  Termoelectrica este o întreprindere strategică pentru sectorul energetic, având în vedere contribuția pe care o poate aduce întreprinderea la decarbonizarea sectorului și rolul sistemelor centralizate de încălzire. Noi vrem să realizăm izolarea blocurilor de locuit, vrem să schimbăm sistemele de distribuție în interiorul blocurilor pe orizontală, ca fiecare apartament să-și poată regla temperatura, vrem puncte termice individuale și apă caldă menajeră 24 de ore. Fără Termoelectrica toate aceste lucruri nu sunt posibile”, a scris ministrul Energiei, Victor Parlicov, pe pagina lui de pe o rețea socială.

Amintim, pe 28 iulie, reprezentantul conducerii fostei întreprinderi ”Termocom”, Iurie Razlovan, a fost numit șef interimar la Compania ”Termoelectrica”, în locul lui Vasile Leu, demis în urma unui scandal privind scurgerile de păcură de pe teritoriul întreprinderii.

Anunțul a fost făcut de ministrul Energiei, Victor Parlicov, care a precizat că noul șef de la întreprindere are o misiune grea de a stabili un plan pentru autorități și populație privind livrarea căldurii la iarnă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.