VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu, mesaj pentru Procuratura Anticorupție: Rolul instituției este combaterea corupției, nu să facă politică

Președintele Parlamentului, liderul PAS, Igor Grosu, a venit cu un mesaj pentru Procuratura Anticorupție, după ce instituția a criticat un amendament propus de deputații PAS, ce limitează competențele Procuraturii Anticorupție doar la dosare ce vizează corupția mare.

„Le-am mai spus liderilor sau conducătorilor acestor instituții: rolul lor este să combată corupția și să nu facă politică. Politică o facem noi. De aceea, rugămintea este: vă concentrați, vă rog, pe cazurile de corupție mare. Spuneți de ce aveți nevoie. E adevărat că unii pot să spună că 300 de mii e puțin. Alții pot să spună că 500 de mii e puțin. Într-un final politicul o să ia decizia. Reacția Procuraturii Anticorupție e depășită, ieșită din tipare”, a declarat Igor Grosu în cadrul unei emisiuni de la un post TV, citat de ziua.md.

Săptămâna trecută, Procuratura Anticorupție a emis un comunicat în care s-a arătat indignată de un amendament care prevede că instituția se va ocupă doar cu cazuri de corupție mare, care vizează primele persoane în stat și demnitari și funcționari de rang înalt, care implică sume de peste 300 de mii lei sub formă de mită și prejudicii de peste 3 milioane de lei. Astfel, PA a notat că astfel va rămâne cu doar în jur de 100 de cazuri pe rol.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.