VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noul șef al ”Termoelectrica” a mers să dezgroape scandalul păcurii

Noul șef interimar al Companiei ”Termoelectrica”, Iurie Razlovan, a mers, chiar în prima zi de director, pe teritoriul gospodăriei ce gestionează circuitul păcurii pentru a inspecta zona unde au fost îngropate tonele de păcură, acțiune denumită drept ”incident” pe pagina oficială a Termoelectrica.

Noul director a fost fotografiat în fața unei grămezi, după care întreprinderea a anunțat că așteaptă o prescripție a specialiștilor de mediu.  

”Astfel, entitatea comunică că așteaptă rezultatele oficiale ale testării și prescripția Inspectoratului pentru Protecția Mediului pentru a întreprinde toate măsurile de remediere a situației”, se arată în anunțul oficial al Întreprinderii ”Termoelectrica”.

Amintim, noul director interimar al Întreprinderii ”Termoelectrica”, Iurie Razlovan, a fost prezentat luni, 31 iulie, colegilor din cadrul companiei. Printre acțiunile pe care urmează să le respecte noul șef al întreprinderii se numără organizarea, în cel mult două săptămâni, a unei noi structuri organizatorice în companie și, evident, să pregătească întreprinderea pentru iarnă.

În 28 iulie, reprezentantul conducerii fostei întreprinderi ”Termocom”, Iurie Razlovan, a fost numit șef interimar la Compania ”Termoelectrica”, în locul lui Vasile Leu, demis în urma unui scandal privind scurgerile de păcură de pe teritoriul întreprinderii.

Anunțul a fost făcut de ministrul Energiei, Victor Parlicov, care a precizat că noul șef de la întreprindere are o misiune grea de a stabili un plan pentru autorități și populație privind livrarea căldurii la iarnă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.