VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noul adjunct al ministrului Mediului este fostul său coleg de la Primăria Stăuceni

Guvernul, la propunerea ministrului Sergiu Lazarencu, l-a numit azi secretar al Ministerului Mediului pe Gheorghe Hajder, fost director la Agenția de Dezvoltare Regională Chișinău. De asemenea, noul demnitar a fost viceprimar al comunei Stăuceni în perioada în care același post era deținut și de actualul ministru, Sergiu Lazarencu.

Gheorghe Hajder, în vârstă de 29 de ani, este licențiat în științe politice și turism și este magistru în managementul administrației publice. În perioada 2019-2021, Hajder a fost consilier al vicepreședintelui Parlamentului, după care viceprimar al comunei Stăuceni, fiind coleg în conducerea suburbiei Chișinău cu Sergiu Lazarencu. Ulterior, Hajder a fost numit director al ADR Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.