VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noii miniștri, chemați să prezinte în 10 zile lista priorităților

Premierul Dorin Recean le cere noilor miniștri Andrei Spînu, Dan Perciun și Adrian Efros să prezinte public, în următoarele zece zile, prioritățile și modul în care acestea vor fi realizate. Solicitarea a fost făcută de șeful executivului la începutul ședinței de azi Guvernului, transmite newsmaker.md.  

Recean a enumerat, în debutul ședinței Guvernului, sarcinile noilor miniștri, numiți în funcție pe 17 iulie. Reforma universitară, investiții în calitatea educației în școli, în mod special în pregătirea învățătorilor și profesorilor sau consolidarea învățământului dual – sunt principalele obiective puse pe seama ministrului Educației și Cercetării, Dan Perciun.

Proiectul guvernamental „Satul European” rămâne prioritar la Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, acolo unde a revenit Andrei Spînu.

În sarcina ministrului de Interne, Adrian Efros, este pusă reducerea timpului de intervenție în toate colțurile țării, precum și creșterea gradului de încredere în subdiviziunile MAI în rândul cetățenilor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.