VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Finanțări pentru vinificatori în cadrul unui program dezvoltat de USAID

Aproximativ 20 de companii vinicole din țară vor putea beneficia de instruiri şi finanţări în cadrul Programului ”Promovarea Exporturilor Vinului Moldovei” (WESA) dezvoltat de USAID.

Finanțările vor fi acordate în scopul creșterii vânzărilor de vinuri de calitate pe piețele netradiționale prin stimularea și sprijinirea activităților de marketing și promovare a exportatorilor de vinuri și prin construirea unei imagini pozitive a Vinului Moldovei pe așa piețe precum cele din România, Polonia, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Coreea de Sud, Japonia și Canada.

 Bugetul total al Programului de granturi WESA este de 13 milioane de lei. Se anticipează oferirea sprijinului financiar nerambursabil pentru aproximativ 20 de companii din domeniul vinicol. Durata oricărui grant acordat în cadrul acestei program nu va fi mai mare de 24 de luni.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.