VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noi șefi la mai multe agenții și inspectorate din subordinea Guvernului

Guvernul a numit astăzi conducători noi sau i-a reconfirmat pe alții la șefia a cinci agenții și două inspectorate din subordinea mai multor ministere.

Astfel, Sorin Popescu a fost desemnat director al Agenției de administrare a instanțelor judecătorești, Viorel Sochircă – în funcția de director al Inspectoratului Național de Probațiune, iar Igor Cașu a fost reconfirmat la șefia Agenției Naționale a Arhivelor, toate cele trei instituții fiind în subordinea Ministerului Justiției.

În aceeași ședință, Alexandru Cerbu a fost numit în funcția de director adjunct al Agenției Naționale a Arhivelor, iar Nicolae Bujor – în funcția de director adjunct al Agenției Resurse Informaționale din cadrul Ministerului Justiției.

Totodată, Guvernul l-a numit pe Dorin Poverjuc la șefia Agenției de Mediu, iar pe Ion Bulmaga – la cea a Inspectoratului pentru Protecția Mediului, la propunerea ministrului Mediului, Sergiu Lazarencu.

Miniștrii au acceptat, de asemenea, numirea lui Radion Gorea la șefia Agenției pentru gestionarea serviciilor sociale cu specializare înaltă din subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.