VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noi exerciții cu rezerviștii armatei, la începutul lunii iulie

Armata Națională anunță un nou exercițiu cu rezerviștii Forțelor Armate, care va fi organizat în perioada 1 – 5 iulie.

Timp de cinci zile, participanții vor participa la ședințe teoretice și practice privind trageri de luptă, acordarea primului ajutor medical, pregătirea NBC, antrenamente radio și altele.

„Scopul exercițiului este verificarea aptitudinilor rezerviştilor și familiarizării acestora cu echipamentul și armamentul din dotarea Armatei Naționale”, precizează Ministerul Apărării.

Instruirea are loc în conformitate cu cerințele Legii cu privire la rezerva Forțelor Armate, precum și Planului de instruire al Armatei Naționale pentru anul 2024.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.