VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Noi companii aeriene internaționale anunță curse spre Chișinău

Alte trei companii aeriene vor opera curse de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Administrația aerogării a anunțat astăzi că în această primăvară, companiile Air Anka, Mavi Gök Airlines și Sky Vision lansează pentru prima zboruri din Chișinău.

„Programul curselor charter este suplinit cu încă trei companii aeriene noi, care vor oferi călătorilor o flexibilitate a zborurilor mai mare”, transmite Moldpres.

Așadar, compania Air Anka va opera curse din 30 aprilie, de șapte ori pe săptămână pe direcția Antalya, Turcia. Totodată, Mavi Gök Airlines va lansa zboruri din 4 mai, de șase ori pe săptămână pe direcția Antalya, Turcia. Cea dea treia companiei aeriană – Sky Vision, efectuează curse din 6 aprilie, de două ori pe săptămână pe direcția Hurghada, Egipt și din 1 aprilie, de șase ori pe săptămână pe direcția Sharm el Sheikh, Egipt.

În ultima perioadă, mai multe companii aeriene au anunțat că vor efectua zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Printre acestea se numără Wizz Air, Lufthansa, IsrAir, Aegean Airlines.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.