VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

„Noaptea Muzeelor”, organizată în comun de R. Moldova și România

O ediţie comună Republica Moldova – România a evenimentului „Noaptea Muzeelor” va fi organizată în acest an, cu implicarea a 12 instituţii de profil, printre care Muzeul Naţional al Moldovei din Chişinău, potrivit infoprut.ro.

„E oficial! Vom avea prima ediţie comună Republica Moldova – România a Nopţii Muzeelor. 12 muzee din Republica Moldova şi-au arătat deja interesul şi dorinţa de a participa la prima ediţie comună a Nopţii Muzeelor MD-RO, care va avea loc în data de 13 mai 2023. Aşteptăm încă răspunsuri la invitaţia noastră şi din partea altor muzee. Oricum ar fi, vom începe să promovăm NM 2023 ca o ediţie comună şi vom actualiza website-ul oficial în acest sens”, a scris Dragoş Neamu, coordonatorul Departamentului Relaţii Internaţionale şi Proiecte Culturale la Reţeaua Naţională a Muzeelor din România, într-o postare pe Facebook.

Autor

  • Irina Sterpu

    Responsabilă de Social Media și de vizibilitate pe online. Deține o experiență în jurnalism digital de peste 5 ani. A absolvit școala de jurnalism de investigație din Riga și se numără printre finaliștii Burselor Europene pentru Jurnaliști, ediția din 2021. A activat antetior în mai multe insituții media din Moldova, dar și de peste hotare. Licențiată în jurnalism la Universitatea Anglo-Americană din Praga (Cehia), iar masterul l-a obținut în Mass-media globală la Universitatea Stockholm din Suedia.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.