VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nivel sporit de intervenție a pompierilor la Bălți. 8 echipaje implicate în lichidarea incendiului

Opt echipaje de salvatori și pompieri au intervenit în după amiaza zilei de 12 noiembrie la stingerea unui incendiu într-o clădire a fostei fabrici de cărămidă din mun. Bălți. La lichidarea incendiului a fost implicată tehnică din cadrul forțelor armate, dar și agenți economici din zonă, informează IGSU.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 16:00. Potrivit informațiilor, o suprafață extinsă de la etajul 1 a fostei fabrici de cărămidă de pe strada Libertății nr.137 din municipiul Bălți, era cuprinsă de flăcări. Primele echipaje care au ajuns la fața locului au confirmat nivelul sporit de intervenție, astfel pentru lucrări de lichidare a arderii au fost trimise la destinație 8 echipaje de salvatori și pompieri.

Potrivit pompierilor, în urma arderii victime nu au fost raportate. Suprafața prealabilă, afectată de incendiu este de circa 50 metri pătrați de deșeuri din masă plastică, care au fost depozitate în interiorul clădirii.

Datorită intervenției operative a pompierilor cealaltă suprafață de peste 1300 metri pătrați nu a fost afectată. Circumstanțele de izbucnire a focului urmează a fi stabilite ulterior.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.