VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Cuplul regal al României a sosit la Chișinău. Se va întâlni cu Maia Sandu

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, și Principele Radu au sosit duminică, 12 noiembrie, la Chișinău. Familia Regală a României a anunțat că urmează să întreprindă o serie de întâlniri la diferite instituții ale Statului.

În această vizită, Custodele Coroanei este însoțit de Șeful Casei Majestății Sale, doamna Constanța Iorga, și de cancelarul Casei, dl Traian Sârcă. Majestatea Sa a fost întâmpinată la aeroportul internațional din Chișinău de către domnul Cristian-Leon Țurcanu, ambasadorul României în Republica Moldova.

Ambasadorul Republicii Moldova la București Victor Chirilă a informat că luni, 13 noiembrie, la ora 13:00 Majestatea Sa Margareta și Principele Radu vor avea o întrevedere cu Președinta R. Moldova Maia Sandu.

În martie, Familia Regală a României a vizitat Suedia, țară care deține președinția rotativă a Uniunii Europene, cu scopul de a susține integrarea Republicii Moldova. În cadrul unui discurs susţinut la Institutul Suedez de Relaţii Internaţionale din Stockholm de către Majestatea Sa Margareta, că procedurile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană trebuie accelerate, subliniind faptul că Moldova şi Ucraina “nu îşi vor găsi pacea decât dacă fac parte din familia europeană”.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.