VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ninsoarea a afectat circulația troleibuzelor din Capitală: unele întârzie, altele au itinerarul modificat

Ninsoarea a afectat circulația troleibuzelor din capitală. Astfel, se atestă întârzieri de la orarul stabilit, staționări sau redirecționări ale rutelor, anunță Regia Transport Electric Chișinău (RTEC). Totodată sunt efectuate redirecționări ale unor rute.

Autoritățile municipale informează că la ora 10:30 cele mai afectate rămân a fi rutele suburbane, în special, rutele nr. 11, 24, 31, 33 și 38.

RTEC afirmă că pe parcursul nopții, mai multe troleibuze au circulat pe străzile capitalei pentru evitarea depunerii chiciurei pe rețeaua pe contact.

Serviciile de intervenție activează pe mai multe tronsoane, iar personalul liniar este la dispoziția publicului călător pentru a oferi informații despre redirecționări sau staționări inopinate.

De asemenea, pentru informații suplimentare despre circulația unei rute sau alta puteți apela Linia fierbinte RTEC – 022 204 205.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.