VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicu Popescu: Ordinul pe care l-am primit simbolizează angajamentul nostru pentru transformarea R. Moldova într-o țară mai prosperă și modernă

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu o reacție, după ce președinta țării, Maia Sandu, i-a conferit astăzi Ordinul Republicii.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Popescu menționează că „Ordinul pe care l-a primit simbolizează angajamentul nostru colectiv pentru transformarea Republicii Moldova într-o țară mai prosperă și modernă, integrată în marea familie a Uniunii Europene”.

Cu profundă recunoștință, am onoarea să primesc cea mai înaltă distincție de stat, Ordinul Republicii, conferită de către Președinta Republicii Moldova, doamna Maia Sandu. Acest prestigios ordin care mă onorează, simbolizează angajamentul nostru colectiv pentru transformarea Republicii Moldova într-o țară mai prosperă și modernă, integrată în marea familie a Uniunii Europene.

Decizia de a iniția negocierile de aderare cu Republica Moldova a fost posibilă datorită eforturilor susținute ale sutelor și chiar miilor de funcționari publici, precum și ale întregului Guvern condus de Prim-ministrul Dorin Recean ale Parlamentului Republicii Moldova, în frunte cu Igor Grosu, a întregii echipe din serviciul diplomatic al Republicii Moldova și, în mod crucial, cu implicarea activă și deplină a Președintei țării, Maia Sandu”, a scris Nicu Popescu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.