VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Nicu Popescu a discutat cu șefa Oficiului de Legătură NATO despre contracararea provocărilor la adresa securității

Viceprim-ministrul, ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a avut joi,20 octombrie o întrevedere cu Kristina Baleišytė, șefa Oficiului de Legătură NATO în Republica Moldova.

Oficialul moldovean a adresat mulțumiri reprezentantei Alianței Nord-Atlantice pentru contribuția personală adusă la dezvoltarea parteneriatului cu NATO, inclusiv la implementarea obiectivelor comune în Planul Individual de Acțiuni al Parteneriatului, a pachetului de asistență pentru consolidarea capacităților de apărare și securitate dar și organizarea activităților de diplomație publică.

„În discuția avută, am reiterat interesul pentru expertiza și asistența organizației în promovarea reformelor democratice, în particular pentru modernizarea sectorului de apărare națională în conformitate cu noile evoluții și cerințe ale mediului actual de securitate.

M-am referit la importanța cooperării pentru promovarea ordinii internaționale bazate pe reguli și norme și pentru contracararea provocărilor comune la adresa securității” – a declarat oficialul moldovean.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.