VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Natalia Gavrilița: Crăciunul este sărbătoarea care ne duce cu gândul la părinți, bunici și copilărie

Prim-ministra Natalia Gavrilița, a transmis un mesaj de felicitare pentru toți cei care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi.

Într-o postare pe o rețea de socializare, premierul a menționat că Crăciunul este sărbătoarea care ne duce cu gândul la părinți, bunici și copilărie.

”În aceste zile este important să cinstim tradițiile creștine, dar și să reflectăm la cum să fim mai buni și cum să îi ajutăm pe cei care au nevoie de sprijin.

Împreună cu băiatul meu, Teo, am donat astăzi câteva cărți pentru campania „Biblioteca de sub brad”, inițiată de Guvern. Am fost impresionată să văd cât de multe volume s-au adunat în cadrul acestei campanii și, pe această cale, mulțumesc din suflet tuturor celor care au susținut-o. Aceste cărți vor ajunge în biblioteci școlare și la un spital pentru copii. Reușim astfel să aducem spiritul Crăciunului și bucuria de a citi pentru cât mai mulți copii din țara noastră.

Urez tuturor un Crăciun luminat, cu liniște în suflet și oameni dragi alături!”, a scris prim-ministra.

Reamintim că creștinii ortodocși care respectă calendarul bisericesc vechi sărbătoresc pe 7 ianuarie Nașterea Domnului Iisus Hristos.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.